TELMO gyártmányok

 


Lépjen kapcsolatba munkatársunkkal telefonon vagy interneten keresztül! Munkatársaink segítségével felvilágosítást kaphat a megrendelhető szolgáltatásokról és termékekről, a riasztó és távfelügyelet típusokról, segítséget kaphat biztonsági problémája megoldásában, valamint helyszíni felmérést rendelhet az ország egész területére. Mivel a szenzorok álcázott kivitelűek, ezért azokat kizárólag regisztrált felhasználóknak személyes bemutató alkalmával mutatjuk be.


Minden alklalmazás  egyedi kialakítású és a védendő területre optimalizált szenzor hálózattal működik, ezért az ajánlatkérést minden esetben a védendő terület előzetes felmérése követi, amelynek alapján egy nagy gyakorlattal rendelkező szakértő csapat alakítja ki az optimális lefedő hálózat tervét. A felmérés alkalmával egyeztetik a lehetséges műszaki megoldásokat a biztonsági, biztosítói és pénzügyi lehetőségek tükrében. Amennyiben kisebb rendszerről van szó, a helyszínen árajánlatot adnak Önnek, ha szükséges, a későbbiekben a részletes műszaki terveket vagy árajánlatot is eljuttatják a megrendelőnek. Fontos, hogy a még épülő ház esetén, a felmérés már idejekorán megtörténjen.


Megrendelés esetén a telepítés néhány napon belül, az Ön által egyeztetett időpontban kerül lebonyolításra. Újépítésű házaknál, legkésőbb a villanyszerelési munkálatok idején a riasztó és kaputelefon rendszerek vezetékezését is el kell végezni. A rendszertelepítéskor elvégezhetőek olyan speciális feladatok, mint például a távfelügyeletre programozás is. Ilyen esetben - kivonulásos szolgáltatás esetén - a járőrszolgálat képviselői is felkeresik, és egy kockázatelemzési jegyzőkönyvet is felvesznek.


A telepítés utolsó fázisa a betanítás és műszaki felülvizsgálat, valamint a szükséges dokumentációk és a garancialevél átadása. A tökéletesen működő, a tulajdonos által is kezelhető rendszer a helyszínen átadásra kerül. A rendszer szállítása a megrendelést és helyszíni felmérést követő 4-6 héten belül történik, a telepítés és beüzemelés pedig, a terület méretétől függően, 1 – 2 napot vesz igénybe.A kültéri szenzorok védett négyzetméterre eső átlagos költsége jelentősen olcsóbb egy hasonló színvonalú videokamerás rendszernél,  ezen felül nem igényel folyamatos emberi felügyeletet, működése teljesen automatikus.

A garanciális időszakot követően - igény esetén - a rendszer követése szerződéses megállapodás keretében is biztosítható.

Amennyiben további kérdése merült fel, kérjük forduljon hozzánk bizalommal

>>>KAPCSOLAT<<<

 

 

 

 

  • 1025 Budapest Cserje u. 15.   ·  Tel.: +(36-1) 326-0643,  ·   Fax.: +(36-1) 326-0647   ·  e-mail: telmo@telmo.hu