Aastra disztributor

A TELMO Kft az Aastra Technologies Ltd. Disztribútora Magyarországon.

Az Aastra távközlési megoldásait széles skálán kínálja, a néhány fős irodai alkalmazástól a több tízezer fős nagyvállalatig, a Call Centertől a szállodai és kórházi speciális alkalmazásig.
A telefon alközpont család egyaránt támogatja a hagyományos analóg, az ISDN és az IP megoldást. Ezáltal lehetőség van a NeXspan alközponttal a műszakilag és gazdaságilag legjobb megoldásra.  

A TELMO Kft az Aastra gyártmányú NeXspan alközpontok teljes körű megoldását kínálja ügyfeleinknek:

Helyszíni felmérés
Tanácsadás – konzultáció – ároptimalizálás
Infrastruktúra kialakítás
Berendezés szállítás - logisztika
Telepítés – üzembe helyezés - konfigurálás
Üzemeltetés – fenntartás

Ha ebből a választékból nem találta meg az önnek megfelelőt, akkor kérésére kiváló alapanyagainkból összeállítjuk az ön ízléséhez legközelebb állót…

Egy rövid gondolat az Aastra bemutatkozó soraiból:

Innovative Solutions the World over

Aastra globally develops and markets Internet Protocol (IP)-based as well as traditional communications networking products and systems. Aastra’s products include a full range of VoIP solutions including communications servers, gateways, telephone terminals and advanced software applications for business and residential markets. Whether connecting to colleagues around the country or around the world, Aastra offers a variety of best-in-class technologies to improve your communications.
Látogasson el az Aastra honlapjára: www.aastra.com

aastra-matra
  • 1025 Budapest Cserje u. 15.   ·  Tel.: +(36-1) 326-0643,  ·   Fax.: +(36-1) 326-0647   ·  e-mail: telmo@telmo.hu