TELMO Kft.

A TELMO Kft. alapítói 1994-ben elhatározták, hogy a Távközlési Kutató Intézetben szerzett fejlesztői tapasztalataikat innovatív vállalkozásban kamatoztatják. Az első tíz évben a távközlési szolgáltatók részére professzionális berendezések és rendszerek jöttek létre: Távközlési hálózatokat és a vonal biztonságát felügyelő rendszerek, a telefonvonal minősítésére alkalmas analizátor, az elérési hálózat szinkronizálását biztosító berendezés a TELMO Kf.t mérnökeinek terméke. A berendezések hardware és software elemeinek fejlesztése, a gyártás és üzembe helyezés, valamint a rendszerek fenntartása egyaránt a TELMO csapat munkáját dicséri. Az ország több száz pontján szerelőink alakították ki a távközlési infrastruktúrát, melyhez többségében saját fejlesztésű mechanikai konstrukciót használnak.

A távközlésben a technológiai váltás egyre nagyobb ütemben folyik. 10 éven belül az IP technológia egyeduralkodó lesz. A távközlési alkalmazások az IT terén is változásokat generálnak. Szükségessé vált az IP hálózatokon a valós idejű alkalmazások, valamint a távközlésben nélkülözhetetlen szinkronjelek átvitele.

A TELMO Kft. a távközlési tapasztalatit felhasználva rendszerintegrátori feladatokat lát el az IT világban két külföldi partnerével:

A belga-amerikai Gillam-Fei a szinkronjelek átvitelével foglalkozik nagysebességű Ethernet hálózaton.
A francia-kanadai Aastra az IP telefon alközpontok világszerte elismert gyártója.

A TELMO Kf.t kizárólagos képviselője a Gillam-FEi-nek, valamint disztribútora és rendszerintegrátora az Aastra termékeinek. Mindkét területen szakmai tanácsadás, rendszerbe állítás és üzemeltetés azt a célt szolgálja, hogy partnereink biztonságos és magas színvonalú távközlési megoldást alkalmazhassanak.  

 

  • 1025 Budapest Cserje u. 15.   ·  Tel.: +(36-1) 326-0643,  ·   Fax.: +(36-1) 326-0647   ·  e-mail: telmo@telmo.hu