Telefon alközpontok

Gondolom Önben is felmerül a kérdés, hogy milyen telefont használjon?

A NeXspan alközpontokhoz szinte minden fajta készülék (terminal) csatlakoztatható.

Mielőtt részletesen megnézné az ajánlott megoldásokat, kérem, olvassa el az alábbi néhány gondolatot, mely szempont lehet az Ön választásánál is.

Első javaslat: Valószínűleg Önnek és sok munkatársának van mobil telefonja. Gyakran a mobil szolgáltatók 0 forintos kedvezményt adnak a „flottán belüli” hívásokra. Logikus döntés GSM gateway (GSM adapter) alkalmazása a NeXspan központtal együtt, mely automatikusan a GSM gateway-re irányítja a mobil hívásokat. Így mobil telefonjáról az oszágon belül ingyenesen hívhatja a cég összes vezetékes mellékállomását. Sokféle GSM adapter kapható, és többségük csatlakoztatható a NeXspan alközponthoz. Nekünk és külföldi partnereinknek igen jó tapasztalataink van a BlueGate GSM adapterrel, amit Önnek is jó szívvel ajánlunk.

Analóg készülék is kapcsolható a NeXspan alközponthoz. Ezzel költséget lehet megtakarítani, mivel nem szükséges az összes meglévő telefon készüléket leselejtezni. Az analóg készülékekkel is sok funkció elérhető három billentyű lenyomásával. Természetesen ez kevésbé kényelmes, de olcsó megoldás.

Telefonkészülékekről részletesen

  • 1025 Budapest Cserje u. 15.   ·  Tel.: +(36-1) 326-0643,  ·   Fax.: +(36-1) 326-0647   ·  e-mail: telmo@telmo.hu