TELMO gyártmányok

A TELMO Kft fejlesztő mérnökei a Távközlési Kutató Intézetben szerzett tapasztalatait felhasználva új berendezéseket, rendszereket hoztak létre.

Saját fejlesztésű és gyártású termékeink vevőköre elsősorban távközlés szolgáltatók.
Kezdetben a hálózat és a telefonvonalak védelme, felügyelete kapta a fő hangsúlyt, később a mechanikai konstrukciók, majd a hálózat szinkronizáció is megjelent a palettán.

 Az előfizetői vonalak szélessávú kihasználása az ADSL térhódításával kezdődött, ahol megnőtt az igény a meglévő telefonvonalak vizsgálatára, minősítésére. Erre az alkalmazásra kifejlesztett kézi analizátorunk a hazai sikerei után megjelent a nemzetközi piacon is.

Távközlési berendezések fogadására alkalmas váz és szekrény konstrukciónkat kooperációban gyártatjuk. A különböző alkalmazásoknak megfelelően az évek során a FRAMESYS keretkonstrukció széles családja alakult ki.

Biztonságtechnikai alkalmazásra fejlesztettük az AlarmCall GSM alapú riasztó és átjelző egységet, mely igény esetén saját felügyeleti rendszerével is együttműködik. Felügyeleti rendszerbe integrálás esetén az egységek működéséről folyamatos információt kapunk.

telmo_alközpontok
  • 1025 Budapest Cserje u. 15.   ·  Tel.: +(36-1) 326-0643,  ·   Fax.: +(36-1) 326-0647   ·  e-mail: telmo@telmo.hu