TELMO gyártmányok

E1 hálózat szinkronizáló egység

Az E1 HÁLÓZAT SZINKRONIZÁLÓ EGYSÉG (E1 NETWORK SYNCHRON UNIT) 2 Mbps-os hálózatban alkalmazható szinkronjel nagy megbízhatóságú előállításra és szétosztásra. A berendezés a szinkronhálózat SSU-A (Synchronisation Supply Unit – Access) szintjének ellátására alkalmas.
Az egység fő feladata a bejövő időzítő referencia jeleket regenerálni, kiértékelés után szűrni (kiválasztani), és szétosztani a pontos szinkronizáló órajeleket a hálózat más elemei felé. Az egység rendelkezik nagy pontosságú belső referenciaforrással.

Az E1 HÁLÓZAT SZINKRONIZÁLÓ EGYSÉG alkalmas négy különböző prioritású 2 Mbps-os (E1) referenciajel fogadására, ezek transzparens továbbítására, valamint az értékelt, és kiválasztott bemenő referenciajelből kinyert óra, mint szinkronjel további szétosztására egymástól független, maximum 16 darab szimmetrikus és aszimmetrikus kimeneteken.
A felhasználásoknak megfelelően három különböző pontosságú belső referencia órajel generátorral rendelhető az egység: OCXO (Oven Controlled Quartz Oscillator), Rubídium oszcillátor (Rubidium Atomic Frequency Standard), és GPS szinkronizált kvarc oszcillátor.

Az egység kezelést nem igényel, hiba észlelésekor riasztás jelzéseket küld a riasztás gyűjtő és felügyeleti rendszerek felé.

A Távfelügyeleti Rendszerrel lehetőség van egy központi felügyeletről az összes telepített egység riasztásait észlelni, főbb paramétereit lekérdezni, valamint beállítani. Minden esemény naplózásra és rendszeres archiválásra kerül. A Távfelügyeleti Program nyilvántartja a Referencia bemenetekre kapcsolt szinkronforrásokat, valamint a kimenetekre kapcsolt rendszereket. Ezzel a rendszerrel egyszerűen áttekinthető a szinkron hálózatba kapcsolt szinkronizátor egységek összessége. A Távfelügyeti Rendszer Socket Serveren keresztül magasabb színtű Menedzselő rendszerbe integrálható. A Távfelügyeleti Program Windows NT és WIN 95 környezetben futtatható.

Szinkronizátor műszerleírás letöltése

 

szinkronelosztó


E1 Hálózat Szinkronizáló Egység
  • 1025 Budapest Cserje u. 15.   ·  Tel.: +(36-1) 326-0643,  ·   Fax.: +(36-1) 326-0647   ·  e-mail: telmo@telmo.hu